pondělí 17. června 2013

ŽA Sedmihoří

Nestává se často, že jedeme do lesa kde jsme ještě nezávodili, a ještě méně často, že to tam pak bylo výborné. To byl ale případ posledního A i B dvojzávodu 15-16.6. za Plzní. Krásný les, výborná mapa, parádní počasí. Samá nej. Určitě nejhezčí závody letošního jara.

Kromě toho jsme se stavili u Báry v Plzni, přespali na matracích a večer si prošli město, úplná letní dovolená s večerní procházkou, společnými fotkami a zmrzlinou.

V sobotu mi trať H45 šla pěkně od ruky a celý závod jsem si užíval. To nemůže říct Ota, který běžel zase výbornou klasiku, ale dost brzy po startu narazil kolenem do kamene, musel to 3 minuty vydýchávat a pak to rozbíhat, do tempa se dostal až v poslední třetině...Nakonec ztratil jen 1,5 minuty a skončil 4., ale mohl to být jinak hodně povedený závod. Výborně běžel i Adam, který skončil také 4. (13" za třetím). S tím ale nebyl spokojený a vyhlásil, že zítra bude na bedně.

Nedělní krátká se ale povedla naopak Zuzaně, které to šlo a skončila 3. To ale netušila, že na společnou první kontrolu ji Adam porazí o 7". Otu koleno bolelo a ještě nemohl v hustníku najít skoro 3 minuty jeden lampion, takže spokojený opět vlbec nebyl. Adam běžel jako o život, na 4. kontrole dokonce vedl, ale pak místo aby si to pelášil po cestách na jistotu, střihal to úplně všude, i tam kde se to rozhodně nevyplatilo, ztratil skoro 4 minuty a doběhl 5. Makat  ale musel pekelně, protože měl z naší rodiny nejrychlejší doběh (Já, Zuzana i Ota 29", Adam 27" :o). Svůj den měl nopak Hugo, který skončil na bedně 2. a v cíli si to užíval. Já jsem šel mlaďochy, dokonce Áčka, ale nešlo to tak dobře jako v sobotu, 3x1 minuta dohledávek a tak jsem soupeřil oproti plánu zase jen s vrstevníky :o).

Odjížděli jsme moc spokojeni a celý víkend jsme si pěkně užili.

Výsledky sobota a neděle.

Mapy H12:
H12 sobota
H12 neděle



















Mapy H14:
H14B neděle
H14B sobota

















Mapy H45 a H21A:

H45 sobota

H21A neděle







Žádné komentáře:

Okomentovat