neděle 19. září 2010

MČR klasika

18-19.9.2010 a první podzimní vrchol sezóny - Mistrovství na klasice v Kosteleci u Jihlavy. Na závodech bylo všechno jak má být - hezké počasí, dobrá mapa i tratě. K tomu naprosto senzační místní speakři, kteří působili naprosto profesionálním dojmem. On-line přenosy Racomem z kontrol, takže na shromaždišti bylo možné přes WiFiu sledovat vývoj závodu v reálnném čase. Sobota využila méně atraktivní část lesa a v neděli to bylo hodně pěkné. Sice žádné velké převýšení, občas nepřijemný podrost ale přesto zajímavý prostor, závod s dlouhými postupy, minimálně cestovek, žádné kontroly na náhodu. Jihlavští to zvládli velmi, velmi dobře.

A kameničtí běželi poměrně slušně - v A-finále Kožak vyhrál H35, Kája B - 5. místo, 7. Mája, 14. Kykina, 12. Andy, 10(!). Monika, 8. Jitka, 9. Honza, 9. Martin. Hodně dobře zaběhl i Ota - 4. místo v T3 mezi 60. závodníky.
Jediný nedostatek byla pro veterány čitelnost mapy. Tenká kresba na 15-ce se někdy prostě nedala přečíst a to ani při zastavení. Vidím na veterána docela dobře, ale párkrát jsem prostě musel běžet "tam-někam". Tak ještě 2 roky a pak dostanu konečně 10-ku.

3 Škvoři v cíli:


Otova mapa T3:

Žádné komentáře:

Okomentovat