úterý 11. října 2011

Vítězná družstva

V netradičním říjnovém termínu jsme odjeli na družstva poblíž Mohlenice :o(. V sobotu skončilo babí léto a podle předpovědi začal deštivý podzim.Veselá byla cesta společným autobusem (Doba ledová 3 proložená videem z minulých úspěšných i neúspěšných ročníků žákovského vrcholu sezóny) a 2km pochod na shromaždiště. Sobotní štafety v pasekách a hustnících, kontroly na vyčuchání a nebo na pobloudění. Žáci (Ondra-Ota-Jirka) to nakopli a vyhráli o 4 minuty, na stupně si ale nevylezli protože byli až do vyhlášení disk a oddiskli je až dodatečně. My veteráni jsme šli na medaili, ale všech 5 kontrol v hustníku jsem pohledal a Kožak to dotáhnul jenom na 4. místo. Patřila mi za to odměna se v neděli přesunout z veteránů do HD21 a potrénovat na 9km trati. 

Senza večeře v Litoveli, narvaná tělocvična a Ota spí když všichni ostatní bdí (co se to děje?). V neděli pomalování válečnými barvami a hurá na celodenní závod družstev. Trochu čistší les, ale zelené peklo před diváckou zase zahrozilo. Veteráni beze mě našli konečně optimální složení a s Fandou VYHRÁLI! Můj příspěvek bylo natočení dalšího filmu z družstev, je dobré mít rozdělené úlohy...Žáci ztratili na druhém úseku úsek a pak se už honili jen s naším druhým družstvem. Ota běžel nejlepší čas na úseku, ale tentokrát to k ničemu nepomohlo. Skvěle běžela i Maruška. Dorost bojoval dlouho o medaili, ale nakonec jim soupeři trochu cukli a skončili 5. 

Trochu jsme o víkendu promrzli a čekali víc, ale na družstvech se to musí všechno sejít a to se nestalo. A zahřátí závěrečným burčákem si vybralo u mladších ročníků svoji daň (foto mám, ale nezveřejňuji).

Výsledky štafet a družstev. Nedělní mapa H21 nejdelšího úseku víkendu:







Žádné komentáře:

Okomentovat