sobota 22. září 2012

Sprint a štafety

Podzimí sezóna má letos jednu velkou výhodu - všechny závody jsou až na vyjímky z Kamenice hodně blízko. Podzimní sprintový/štafety (PGP, SCP) víkend až kuxusně.

SPRINT
Začali jsme v sobotu ráno na Konopošti - v parku za zámkem bylo shromaždiště, start i cíl. Lehký ale přijemný závod na 10-15 minut, tak to má v den, kdy se běží 2x být. Start v zarostlejším lesíku s výběhem jediného kopečku, přeběh přes louky a kolem zámeckého plotu a nejhezčí pasáž okolo zámku.

Adam běžel dvanáctky protože desítky neměly kategorii a zvládl to bez velkých problémů 6 minut za prvním, nejlepší z kamenických desítek a poprvé má i skalp chybujícího Sebíka. V H14 byli všichni kluci z Bček plus Dušanova moravská equipa (Vystavěl-Kočí-Hirš), takže konkurence větší než na B-čkách. Ota chyboval půl minuty hned na první, 10" na 3., ale od 3.k do cíle už velmi dobře (2. čas ze 3.k do cíle), a skončil 6. Mně se závod líbil a povedl. Z Kamenice se dál na bednu dostal jen Vojta, který vyhrál H16A.

Mapa H14:                                                                 Mapa H45:
 








Výsledky.

ŠTAFETY SOBOTA
Po závodě jsme skočili do auta a přesunuli se do Kozmic, kde Sparta oprášila Medunu. Hodně zmenšená původní mapa tak tak stačila, ale tratě - byť lehčí - uspokojily. Postavili jsme 7 štafety H12 takže se pořád něco dělo. Všichni běželi celkem dobře, Adam i Ota to zvládli bez problémů, Ota s Tomášem a Šimonem skončili 3. Mně to ale vůbec nešlo, byl jsem moc rychlý, 3x jsem chyboval, ale Zuzana s Erikou a Jitkou ve veteránkách vyhrály, ostatní na stupně nedosáhli.

Mapa H14:                                                                   Mapa H105:












Výsledky.

Po závodech jsme pozvali žáky k nám a večer tak bylo hodně veselo.

ŠTAFETY NEDĚLE
V neděli jsme přejeli přes Sázavu do Krňan a konečně se tak dočkali přemapování Voskovky - hezkého lesa, který nám bude moc užitečný na dětské tréninky. Očekávání bylo tedy velké a pragovka nezklamala, ideální štafetový závod se hodně povedl a závody byl moc pěkné. Zuzanu koleno už ani nepustilo na start, Mája si vyhodila kotník, ale dorostencům to konečně vyšlo a vyhráli o několik parníků (8 minut). My jsme vyhráli vetoše a dostali každý 1 lahváče. Kluci chybovali a hlavně Ota tam pěkně vyváděl. Domů jsme se ale vraceli stejně spokojení.


Mapa H14:                                                                   Mapa H105:



  
Výsledky 

Žádné komentáře:

Okomentovat