pondělí 18. dubna 2011

2xPŽ Slaný

Stejně jako vloni se Slaňáci ujali pořádání nedělního dvojzávodu. Stejné místo, stejný prostor, stejná koncepce. Dobré zázemí v Kvílicích opět dobře fungovalo - škola, bufet...Na start bylo ráno ale ještě dál než vloni (2.5km), z cíle a odpoledne již známou cestou přes pole něco přes 1km. Pro dorost je to ještě snesitelné, pro HD10 to dvakrát denně znamenalo celkem 6-7km chůze plus dva závody. To je podle mě na děti příliž. Vůbec tenhle zvyk dvou závodů v jeden den se mi líbí čím dál, tím méně a je to myslím námět pro středočeskou soutěžní komisi, zda tuto cestu podporovat. V Dobřichovicích to bylo přehnané a ani ve Slaném ten druhý závod myslím dětem už tolik nedal. Jasná ekonomika, ale oblast by měla na děti víc myslet (nepočítat odpoledne do žebříčku?).

Krásný les na Kejkolu opět nezklamal, je to radost si tady zase zaběhat. Povedené byly i dětské tratě, dospělí měli ale oba závody řádově jednodušší než vloni, chtělo to si s tratí trochu víc pohrát...Důstojné bylo i vyhlášení výsledků, spousta medailí pro Prahu i Středočechy (a to i na nepřeborovém odpoledním sprintu)....tak to má být. Kluci z H10 na sebe čekali v cíli a hezky se povzbuzovali, volali "modrobílá síla" vždycky, když se někdo další objevil na doběhu a hezky si to užívali.

Dopoledne běžel dobře Ota (3.), ale i Adam, na kterého zbyla středočeská medaile, já jsem si nevzal popisy, prorážečky a celkem zmateně se choval i při závodě (2´chyby na křižovatce cest :o) - co těm dětem pořád o buzole radím...). Odpoledne Ota ztratil minutu na 9k a skočil 5., Adam jako hodně dětí již odjel domů.
 
Kamenická bedna: 
Dopoledne (přebor kraje na KT):
1. Sebík (H10), 2. Jirka (H14), 3. Vítek (H12) a Ota (H14)
Odpoledne
1. Maruška (D12), 2.Vítek (H12) a Dáňa (H14)

Celkové výsledky jsou zde.

Mapa H21 odpoledne (sprint):

Mapa H14 dopoledne:



Žádné komentáře:

Okomentovat