neděle 3. dubna 2011

Lyže Itálie

Poslední týden v březnu jsme ze Slunečné stejně jako vloni vyrazili se ski-instruktory.cz do Alp zdokonalit malé děti (pokud možno i sebe) v carvingu. Po loňském Rakousku jsme letos zamířili více na jih do Itálie, do střediska Santa Caterina (nedaleko Bormia). 

Po šílené cestě tam (celkem 13 hodin, 2.5h čekání před tunelem do Livigna) nás už ale čekali jen samé hezké zážitky. Dostatek kvalitního sněhu (žádné jarní bláto), naopak super slunečné téměř letní počasí po celou dobu, 100m od hotelu na sjezdovku, žádné fronty, prázdné sjezdovky a milí instruktoři. Týden rychle utekl a  Zuzana poprvé na sjezdovkách po týdnu řekla, že by ještě chvilku lyžovala...

Adam s ostatními dětmi (Hugo, Helča, Hanička, Viki, Filip, Lukáš, Julie) se pěkně vyjezdili a už nás opravdu nebrzdí. Otu už nemáme co učit - jezdí líp než my.




1 komentář:

  1. My jsme měli jet letos na jaře lyžovat do Itálie, jako každý rok, ale vzhledem k tomu, že vypukl koronavirus, tak jsme nikam nejeli. Nechtěla jsem to pokoušet a za každou cenu někam jet. Stejně bych si lyžování neužila. Sice jsme si koupili nový nosič na lyže a manžel ho chtěl vyzkoušet, ale tak počká do příštího roku, to už snad bude zase klid.

    OdpovědětVymazat