pondělí 4. dubna 2011

PŽ Říčany

Po vynechaném prvním krajáku v Klánovicích jsme zahájili jarní žebříčky v neděli 3.4.2011 v Říčanech. Sice jsme se z Itálie nevrátlii zdraví jako rybičky (nikdo), ještě k tomu trochu rozlámaní po celodenním přesunu, ale rekordní nedělní teplota 24C v kombinaci se závody doslova "za humny" nás nenechaly regenerovat doma.







 



Kamenická výprava přijela v hojném počtu 55. Shromaždiště bylo u pěkné nové školy na kraji Říčan, přímo na mapě, start i cíl byl hned za školou. Jižní část prostoru byla vždycky hezčí než severní (dnes tomu říkají "Jureček-sever" a "Říčanský les-jih", ale my víme, že to je pořád "Údolí raků"), naposled jsme tady běželi nároďákové štafety někdy kolem roku 1983?, a po letech jsem se tam těšil.

Měli jsme před sezonou trochu dilema co vlastně Ota letos má běhat, věkem H12, ale všichni kamarádi a soupeři už postoupili do 14tek. Nakonec jsme se rozhodli odběhat oblasťáky už ve čtrnáctkách, oželit nějaké to vítězství a raději si pořádně zazávodit se všemi kámoši. A bude to letos pěkná mela. Jirka, Šimon, Dan, Tomáš, Ondra, Adam a k tomu dalších asi 20 starších kluků dělá letos ze čtrnáctek pekelně nadupanou kategorii. To je super, všem to pomůže se posunout zase dál. Tipuju, že to letos nuda nebude a každý víkend to urve někdo jiný...Dneska vyhrál Ondra Ježek , sedlo to Šimonovi, který tam dnes neměl "svou kontrolu", Ota doběhl 3. :)




 

Adam šel podruhé bez fáborek, zase byl na startu trochu naměko, ale na jedničce se spojil s dalším startujícím a v pohodě to oběhli celé až do cíle. Zuzana si přečetla jeden špatný kód a trochu se tam zdržela. Já jsem si dal H21 a dnes to moc nešlo, běžel jsem do poloviny, pak už mě přemohla únava, začaly chyby a dost těšil jsem se do cíle. Vyhrál Kožak.








I další borci z Kamenice byli dost vidět, na bedně byli také Lucinka (1.D10L), Maruška (3.D12), Kája B (1. D16), Zuzka K. (1. D18), Valča (3. D18), Monika (2.D21), Sebík (1. H10), Tomášek (3. H10L), Vítek (2. H12), Vojta (1. H16), Matyáš (2. H16), Ondra (1. H18), Přemek (2. H18) a Lukáš (1. H21K). Starší nezmiňuju.

Na rozběhání přijemný závůdek podtržený letním počasím, v tomhle prostoru by asi bylo možné udělat nějaké štafety, míst na farstování je tady spousta. Za týden nás čeká víkendový trojzávod USK v Dobřichovicích.





Mapa H21L:

Mapa H14:


Výsledky jsou tady.

Žádné komentáře:

Okomentovat