neděle 22. května 2011

Štafety a sprint

21-22.5. se bez mojí účasti (Adam neměl co běžet a tak jsme výletovali v okolí Kamenice) běžely oba dni štafety a v sobotu k tomu ještě  (jak je v posledních letech zvykem) vložený sprint. Zuzana tedy jela s Otou a dalšími kameničáky v sobotu sama do Zdislavy u Chrastu, kde se začínalo štafetama. 

Žáci běželi s kamarády z ostatních SCO oddílů za středočechy a zkoušeli jsme jak bychom to mohli postavit na podzimních družstvech. V D14 běžely pěkně Kačka a hlavně Maruška (jako D12 mezi D14-kami) a doběhly 7. Bohužel, nikdo z dalších holek se na ně nějak nemůže dotáhnout...Kluci v H14 postavili 2 štafety a obě běželi suprově. První (Ondra-Šimon-Jirka) vyhrála! a dvojka (Ota-Tom-Petr B.) byla 5. Všichni běželi bez větších problémů a mají velkou pochvalu. V konkurenci hlavně mnoha východočechů hodně dobrý. Holky v D18 doběhly 8. a kluci taky.

Odpoledne se pak běžel sprint v Pardubicích (součást Žebříčku A). Blýskl se Jirka, který vyhrál H14. a (opět) Kája B. - 3. Zmíňuju ještě Kykinu - 7. Ota vynechal kontrolu a byl DISK. V neděli se běžely druhé štafety u Chocně. Les byl nepoměrně nepřehlednější a tratě složitější. 

Mapa neděle:

Lehce přeskupení žáci (Jirka-Ota-Ondra) doběhli ve větší konkurenci (východočeši postavili krajské a ne oddílová družstva) na perfektním 2. místě, žákyně byly opět 7., dorostenci doběhli na pěkném 5. místě,  dorostenky 6. Kluci dostali hodně cen a byli po tomhle víkendu moc spokojení. Jen sobotní mapy se nám někam zatoulaly.


Výsledky:




Žádné komentáře:

Okomentovat