čtvrtek 16. června 2011

PPŽ finále

Letošní PPŽ měly štafetové finále 15.6. v Klánovicích, kromě toho se běžely i firemní/někdy i nefiremní/ štafety "Klacky". Přijely i děti, které se jinak PPŽ nezúčastňovaly (např. z Jičína). V Klánovicích jsme běhali hodně v H10 a H13 a pak možná ještě jednou na Vídrholci, od té doby jsem tady OB neběžel. Les zarůstá a stává se záludnějším, Zdánlivě jednuchý let může lehce zpomalit lampion ukrytý v trávě nebo nedbalý závodník který se nepodívá v hustníku na buzolu (jako já). Po  Norsku je to ale přece jenom trochu změna.

Žáci postavili nejsilnější štafetu Jirka-Ota-Šimon a když to nikdo z nich nezazdil, tak celkem lehce vyhráli. Žákyně se v takové sestavě nesešly, Marušku doplnil Váša a Kája Př., která to bohužel diskla. Vašík běžel D14 trať úplně perfektně, na přechod do H12 je dobře připraven.


Po štafetách bylo vyhlášení štafet, potom jednotlivců - Sebík, Maruška a Ota dostali pohár za celkové vítězství PPŽ (Sofinka celkově 2). Sebík se Sofinkou ale nebyli přítomni, a tak si cenu převzal tatínek. Ani nikdo z dětí se neradoval víc....

Po vyhlášení a odjezdu většiny účastníků se promítaly staré stavařské filmy, ve kterých učinkovali lidé, které znalo jen nás několik starších diváků...Večer mělo být krásné zatmění ale nic z toho nebylo, protože byly mraky. Jájo, bylo to letos zase super! Díky.

Výsledky PPŽ jsou zde, výsledky štafet zde.






Žádné komentáře:

Okomentovat