čtvrtek 29. září 2011

Sprint Chodov

Na Svatého Václava pořádala Pragovka na mapě, kterou dělal kamenický Přemek Prášek, první podzimní žebříček. Městský sprint na Opatově. Letní slunečné dny pokračují a tak to bylo bez problémů na trenky a tričko. Startovalo se před bytem, kde bydlela babička a oběhli jsme nejdříve sídliště u Delvity (asi se jmenuje dnes už jinak), posléze jsme přeběhli přes Central Park do spodního sídliště a nakonec se vrátili parkem do cíle. Závod byl dost jednoduchý, na tomhle sídlišti žádné zapeklitosti nejsou, a celkově to bylo pohodička. Doma jsme byli brzy a nemuseli ani čekat na vyhlášení :o(.

Po 2 týdnech se konečně uzdravil Adam ale popletl si na trati křížení spojnic, dostal se do protisměru a ztratil 3 minuty na 4.k., kamenické desítky se seřadili za sebou v pořadí Martin, Hugo, Adam a Vašek na 14-17. místě. Ota běžel bez chyb, jen vteřinová váhání, ale tentokrát to nestačilo, skončil 4., 6 vteřin za druhým a 22" za Jirkou, který si spravil chuť po minulém týdnu a vyhrál. Ve dvanáctkách byl Vítek o vteřinu 2., rozhodla 9" ztráta na 7.kontrole. Mezi holkama na bednu vylezla Lucka - 3., ale i Sofinka se 6. místem časem porazila všechny kamenické kluky. V tomhle věku jsou holčičky prostě šikovnější....Maruška byla druhá o půl minuty ve dvanáctkách.

Já jsem šel první půlku v klidu dobře a rychle, na 11k mě doběhl rychlík Mrázek o minutu, ale hned na 12. běžel zprava, a byl rychlejší, takže jsme spolu naštěstí neběželi ani metr. Na 14.k. jsem ale nenašel pěšinku roštím ke kontrole a ztratil 20" a na 17k jsem se překouknul v mapě, přeběhl kontrolu a pak se nemohl najít, ztráta 1:40 a propad o 21 míst. Kamenice měla tentokrát 59 přihlášených, hodně dětí i dospelých bylo v nových dresech, takže to chvilkama vypadalo jako na oddílovém přeboru.

Výsledky jsou tady.

 

 



Mapa H14:                                                              Mapa H21:
                                                                     

A
nakonec došlo i na testování hřiště na plážový volejbal:

Žádné komentáře:

Okomentovat