neděle 7. dubna 2013

První závod 2013 - PŽ Klánovice

Takže to začalo. Ráno ještě v Kamenice padá sníh, ale teplota už vylezla o 4 stupně nad nulu a my jedeme na první závod. Sice do Klánovic, jako H10 a H13 jsme tady běhali každou chvíli, ale aspoň nebudou na poprvé kopce. Adam s Otou zůstávají doma, Adam s teplotkou a Ota se sádrovým krunýřem, který mu ale konečně v úterý po 6 týdnech sundají, takže příští týden snad budeme v plném počtu.

Měl to být fofr a byl. Leťák se změnami směrů. Na začátku jsem ale trochu tápal, půl minuty na první v jiné jámě, půl na 4. a dalších půl na 7. Ale pak to začalo jít dobře a protože to bylo jen 7km, tak jsem to i vydržel dolézt až do cíle s několika pěknými skalpíky. FSP se snažilo pobavit, doprovodné závody trail a handicap o- na vozíčku po shromaždišti, to bylo pěkné plus a práce navíc. Bohužel si všichni ale budou pamatovat spíš hodinovou frontu na vyčítání, která se táhla po shromaždišti celý den.

Kamenickým dětem se dařilo, byly to na poprvé druhá místa - Sofie, Kája, Tomášek, Honzík a Tomáš a k tomu přidal třetí místo ještě Sebík, Vyhlášení bylo ale přesunuto na příští neděli, takže na ceny si musíme týden počkat.

Výsledky.

H21L 7..2013 Klánovice

Žádné komentáře:

Okomentovat